fotopresentatie
huwelijksjubileum levensloop fotopresentatie video-interview informatie contact
fotopresentatie

JaMWeb kan worden ingezet als er professionele foto en/of video presentaties gewenst zijn. Door onze jarenlange ervaring als studio- en reportage fotograaf kunnen we samen met u of naar uw wens een prachtig vormgegeven digitaal document samenstellen.

De beelden worden bewerkt met professionele software en kunnen worden opgemaakt als digitaal boekwerk of digitale presentatie. Hiernaast ziet u een voorbeeld hoe JaMWeb zoiets maakt. In dit voorbeeld ziet u de levensfoto┬┤s van Christel Mantel. Christel, was een bijzondere, gedreven vrouw die leed aan een progressieve spierziekte. Ze schreef het boek "DE INVLOED VAN GEDACHTEN" en was ook een inspirerende ondernemer. Ze is slechts 39 jaar geworden.

Buiten fotopresentaties bewerkt JaMWeb ook foto's van uw dierbaren.
Een in uw bezit zijnde foto van een overleden familielid waar hinderlijke zaken voorstaan zoals een glas of andere personen kunnen wij voor u op een dusdanige manier retoucheren zodat de aandacht alleen op de persoon komt te liggen. Een voorbeeld hiervan vindt u op onze fotosite de laatste drie foto's